Ден на Земята!

На 22 април, на световния Ден на Земята, учениците от 11 а клас на ЧПГ „Едмънд Бърк“ в град Пловдив, под ръководството на Недялка Славчева, демонстрираха своята ангажираност към глобалните екологични проблеми. В своята инициатива учениците създадоха и представиха серия от статии, посветени на важността от опазване на околната среда и устойчивото развитие.

Пред вас е обощеният вид на всички представени статии, които учениците разработиха. Те обхващат широк спектър от теми, като изменението на климата, запазването на биоразнообразието, устойчивата употреба на ресурси и влиянието на пластмасите върху природните екосистеми. Чрез своите размисли и проучвания, младите автори предлагат иновативни идеи за решаване на тези критични проблеми и насърчават активен диалог сред връстниците си.

Това издание на статии е призив към осъзнаване и действие. Надяваме се те да вдъхновят всички нас, да се замислим за ежедневните си навици и да предприемем стъпки към по-зелено бъдеще. Нека бъдем промяната, която искаме да видим в света!

Поздравления за учениците от 11 а клас и тяхната учителка Недялка Славчева за тяхната трудолюбива работа и ангажираност с околната среда. Тяхната страст и посвещение към тези важни теми заслужават нашето внимание и подкрепа.

Последвайте линка, за да изтеглите целия файл.

https://www.facebook.com/groups/1528320777611437/permalink/1912715635838614/